Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    index_img

Perusahaan Peralatan Jujur Dalian dununge ing kutha Dalian ing China, sawijining kutha ing pinggir segara sing apik, perusahaan iki didegake ing taun 2006, minangka perusahaan modern sing terintegrasi karo industri lan perdagangan. Saiki, perusahaan kasebut duwe total luwih saka 300 karyawan, kalebu 50 R&D lan anggota tim, sing jembaré 80.000 meter persegi, lokakarya produksi…

PAWARTA

southeast-(13)

Dalian Jujur Equipment Co., Ltd.

Saben taun, kita ngekspor luwih saka 1000 set excavator crawler mini lan excavator roda 0,8 ton nganti 3 ton, 500 set forklift listrik 1 ton nganti 3 ton ...

Miniature excavator performance advantages and price
Tonase umume excavator mini ing ngisor 2 ton, jembaré ngisor 1,3 meter, awak cilik lan rotasi fleksibel. High effi ...
From January to April
Saka Januari nganti April, 48.271 truk forklift diekspor, nganti 2,47% taun saben taun Miturut statistik Cabang Kendaraan Industri Ch ...